nuffnang adds

Sunday, 19 February 2012

muvie best

aku dapat cter ni sem lepas..tu pon ada mamat senior bagi kt aku...mule2 tngok,aku xleh ubah persepsi aku..cerite cmni dah selalu di hidangkan buat tatapan kita kat tv2 seluruh negara..pompuan yang hodoh,itam,pkai braces..then nk jadi cntik..terlalu clishe..tapi2 lame2 tngok..aku jumpe something..yess..jlan cerite yang sngat2 lain...ok...aku knalkan dulu pelakon2 dye..hero n heroin dye dulu..okk



                                          
name minah ni pimchanok luevisadpaibul..play a role as "nam"...cute gler derrrr


















ok...ni plak hero dye yng jambu gler....
name dye mario maurer which play a role as
"p'shone"







ok..cter ni bermule bile si nam ni syok kat p'shone..tapi si p'shone ni.sngat2 hensem sampai jadi kegilaan kat sekolah dye..terutamanya pompuan2 gedik la kan...yang si nam ni plak,hodoh gler...so,si kwan2 nam ni mule mlncarkan misi untuk tlong nam ni jadi cntik..shnggakan si nam ni snggup cube are yang di sarankan dalam buku 9petua cinta...nam ni sanggup wat pe je..sampai sanggup transform diri dye....



korang tngok..gorgeous gler minah ni...dulu hitam glerrr..hahaha


then,si nam ni sanggup berubah sampai jadi cmni semata2 tok shone tu perasan yang dye sngat2 suke kt shone..yg si shone ni plak,dye suke nam,tp ego yg tebal mmbuatkan dye jadi segan n xmao luahkan pe yang dye rase...sampaikan shone tu bwak kamera ke hulu hilir..semate2 nk amek gmbar si nam tu...hahaha...tapi masalahnye..kelu lidah nk meluahkan...sampai la bile dyeowang nk abes skola..then,si nam ni meluahkan perasaan dye..coz,dye akan ke america tok ikot bpak dye...tp time tu shone da ad pakwe..mmg sedihhhh gler..haha..kakak ak tngok smpai ngis woo...rupe2nya..si shone tu ad wat collection sume gambo2 yng dye capture tntng nam...b4 nam g america,dye letak gambo tu kat dpan pintu uma nam..then,after 9years kt america,nam pon balik..that time,shone da xjadik football player..tp jadi photographer spenoh mase..nam plak...da jadi pereka fesyen.......last sekali................




 walaupon dah lame kat america..tapi cinte nam tetap kat shone..hahahaha
actually,kite kna letak cinta tu sbagai suatu yg positif...mcam yg nam lakukan..cinta telah byk merubah dye dari pelbgai sudut..so,kite nilai lah cinta kite....
sekiannn...


No comments:

Post a Comment