nuffnang adds

Monday, 9 January 2012

bila bosan datangg

membace..mempunyai 1001 faedahhh
mungkin bagi sesetengah orang membace itu adalah satu beban
tngok je berapa ramai yang xsuke subjek sejarahh
alasannya ialah subjek membace dan menghafal
hahahaah
bagi aku
membace ni menjadi satu benda yang seronok
biler kite membace something yang seronok n lawak
or fakta..xpon news2 kee
aku teros terang pon xsuke bace novel
sebab boleh makan mase beratus ari tok abes
aku lagi prefer bace blog ataupon artikel kee
tu lagi menyeronokkan
okk.kt cni aku ada tips tok korang
for those yang rase bosan n xtwu nk wat pe

1) membace benda yang lawak dapat bagi terapi buat otak yang penat dan stress
2) buat benda yang korang rase best sebab korang xkan pernah rase penat n terpakse
3) motivasikan diri biler kite macam nk give up..lau agak2 mlas nk studi tu,ingat2 la mak bpak kt kg..konpem smgat balik nk studi..hahaaha
4) makan la....hahaahaha
5) bukak fb,updates status,update blog ke..hahaha
6) jalan2.....pe lagi..spend wet skit tok hirup udara segar..luaskan pandanganmu!!!!
7) dengor lagu kuat kt headphone n lets make world as yours...hahahaahh
8) lau agak2 bosan sngat kan....pegi la cube aktiviti baru yang korang lom pernah cube lagi..hohohho

No comments:

Post a Comment